Advokatska kancelarija

O NAMA

Advokatska kancelarija Batić je utemeljena na porodičnoj tradiciji. Osnovana je 1984. Godine od strane Dr. Vladana Batića, bivšeg ministra pravde, zakonodavca i reformatora, borca za demokratiju i pravnu državu, brilijantnog advokata, a pre svega čoveka.

Nakon njegove smrti kancelariju preuzima njegova ćerka i advokat, Olgica Batić, koja je porodičnu tradiciju nastavila kako u politici tako i u advokaturi. 

Olgica Batić je zadržala tradicionalne i porodične vrednosti u bavljenju jednom od najstarijih i najcenjenijih profesija što je danas retkost.

Kancelarija zastupa klijente u zemlji i inostranstvu, a naš tim ima bogato iskustvo u svim granama prava, kako u krivičnim, tako i u građanskim postupcima. Imamo i veliko iskustvo u oblasti privrednog prava, radu sa kompanijama i korporacijama.

Advokati naše kancelarije su mladi, ali su bogato iskustvo sticali sa nekim od najvećih pravnih umova Srbije. Naša kancelarija je iznedrila ministra pravde što najbolji govori o nama i kvalitetu usluga koji želimo da zadržimo.

Doslednost, istrajnost, pouzdanost, stručnost, borba za pravdu i iskustvo sa više od tri decenije advokature se ogledaju u našem radu sa klijentima i principima kojima se vodimo u zastupanju.